Adoptiomaksut / Adoption fees

Kun olet päättänyt adoptoida koiran tai kissan Rodokselta ja voit ryhtyä siihen, tulee sinun maksaa ennakkomaksu, jonka turvin eläin toimitetaan eläinlääkärille tarkistettavaksi. Koirat testataan leishmanian, ehrlichian, sydänmadon ja anaplasman varalta ja kissat FIV:in ja FeLV:n varalta. Testit otetaan ensimmäisellä eläinlääkärikäynnillä. Voit myös haluessasi pyytää muita testejä teetettäväksi mutta ne maksetaan erikseen. Eläimelle asetetaan myös mikrosiru, hänet loishäädetään ja rokotetaan.

Adoptiomaksu ei sisällä lentolippua, jonka suuruus määräytyy lentoyhtiön ja eläimen koon mukaan ja on noin 40-200 euroa.

HUOM! Mikäli haluat adoptoida kissan, joka adoption alullepanon aikaan asuu kadulla, on kissa sijoitettava hoitoon jonkun luo, koska rabiesrokotuksen annosta on odotettava 30 vrk varoaika ennen kuin kissa (tai koira) voi matkustaa Suomeen. Tästä koituu adoptoijalle lisämaksu, joka riippuu hoitopaikasta ja on suuruudeltaan noin 4 €/päivä. Koiran ja kissan kastrointia/sterilointia kannattaa harkita teetettäväksi Rodoksella, jossa hinnat ovat Suomen hintoja huomattavasti alhaisemmat. Ennakkomaksua ei palauteta, jos adoptioon ei maksun suorittamisen jälkeen ryhdyttäisikään. Adoptiomaksu maksetaan ennen eläimen saapumista Suomeen ja maksun ajankohdasta sovitaan yhdistyksen edustajan kanssa.

Ennakkomaksu/koirat (sis. testit, mikrosirun, loishäädöt ja rokotukset)

Pre-payment/dogs (includes testing, microchip, vaccines)

180€

Ennakkomaksu/kissat (sis. testit, mikrosirun, loishäädöt ja rokotukset)

Pre-payment/cats (includes testing, microchip, vaccines)

100€

Adoptiomaksu/koirat  (sis. passin, Traces-todistuksen ja kuljetuskopan)

Adoption fee/dogs (includes passport, Traces certificate, crate)

200€

Adoptiomaksu/kissat (sis. passin, Traces-todistuksen ja kuljetuskopan)

Adoption fee/cats (includes passport, Traces certificate, crate)

100€