Adoptoitavat koirat

Uusia koiria lisätään sivulle säännöllisesti. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin voimme kartoittaa lisää vaihtoehtoja.

Klikkaamalla koiran kuvaa tai kuvausta pääset kuvakansioon, jossa on lisää kuvia koirasta.

Zoi pentuineen löydettiin Rodoksen kaupungin kupeesta, Monthe Smithin kukkulan läheisyydestä. Naapurustosta tiedettiin kertoa, että Zoi oli saanut pennut erään omistetun rottweilerin kanssa ja yritti nyt selvitä äitiyden kiemuroista yksin kadulla. Pian Rodoksen koiratarhan vapaaehtoiset hakivat emon pentuineen tarhalle turvaan. 

Tarhalla Zoi on osoittautunut iloiseksi ja nöyräksi koiraksi. Iäksi on arvioitu noin 4 vuotta. Zoi ystävystyy verraten nopeasti uusien ihmisten ja koirien kanssa, kun rohkeus antaa myöten. Uuden äärellä Zoi ensin ieman tarkkailee tilannetta, mutta jo pian uteliaisuus voittaa. Tutustuttuaan hän ei arastele miehiä sen enempää kuin naisiakaan. Erityisen utelias ja mukaan hakeutuva tyttö on silloin, kun se huomaa toisen koiran saavan hellyyttä ja huomiota osakseen. 

Zoi on jakanut häkkinsä itseään korkeammaksi kasvaneiden pentujensa kanssa ja on sosiaalisesti taitava koira. Zoi on hyvinkin saattanut aiemmin olla jonkun lemmikki, koska reagoi taluttimen kiristymiseen nopeasti eikä vedä erityisen kovaa. Zoi ei myöskään monen muun koiran tavoin ole hyppinyt ihmisiä vasten. Zoi voisi sopia monenlaiseen kotiin, mutta kissoihin suhtautumisesta ei tiedetä. 

Tarhaolosuhteissa Zoi on vaikuttanut jokseenkin pehmeältä ja uskoaksemme kotiuduttuaan avainsanoja tulevat olemaan lempeä ohjaaminen ja rohkaisu.

Huomioithan, että koiran luonnetta on arvioitu vain tarhalla nähdyn perusteella ja käytös voi muuttua paljonkin Suomeen saavuttua.

Zoi painaa noin 15 kg ja säkäkorkeutta hänellä on noin 48 cm.