Adoptoitavat kissat

Uusia kissoja lisätään sivulle säännöllisesti. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin voimme kartoittaa lisää vaihtoehtoja. Klikkaamalla kissan kuvaa tai kuvausta pääset kuvakansioon, jossa on lisää kuvia kissasta.

KOTIHOIDOSSA TAMPEREELLA

Tuhto saapui Suomeen kotihoitoon 28.7.2023. Sitä ennen Tuhton elämästä Rodoksella tiedetään seuraavaa: hän majaili yhden keskustahotellin liepeillä eräässä puistossa. Puistossa Tuhto viihtyi erään toisen kissan seurassa ja oli jo katukissana melko rennon ja sosiaalisen oloinen.

Tuhto sai mahdollisuuden tulla kotikissaksi kun hotellilla majailleet suomalaiset halusivat auttaa hänet pois kadulta. Niinpä he toimittivat Tuhton eläinlääkärille, jossa hänen toisen silmän todettiin olevan sokea. Silmä on sokeutunut luultavasti tappelun ja sitä seuranneen tulehduksen seurauksena. Silmä poistettiin myöhemmin syksyllä Suomessa. Lisäksi tällä kovanonnen pojalla oli leikkaamattomille kolleille tyypillinen FIV ja sitä seurannut anemia. Anemian takia Tuhto jäi klinikalle ja vietti siellä noin kuukauden.

Kun Tuhton vointi parani ja hänet oli myös kastroitu, pääsi hän kotihoitoon Rodoksella ja sen jälkeen hän lensi Suomeen kotihoitoon Tampereelle. Siellä Tuhtosta kuoriutui sylikissa, läheisyyttä ja huomiota rakastava herttainen poika, joka tutustuu herkästi kaikkeen uuteen ja kiinnostavaan. 

Tuhto etsii nyt toistamiseen ikiomaa loppuelämän kotia, jossa hän saa jatkaa huolettomia kissanpäiviään. Tuhto rakastaa käpertyä syliin kun hän itse saa valita ajankohdan. Tuhtoa emme sijoita pienten lasten perheeseen.

FIV:n takia sijoitamme hänet mielellään kotiin, jossa ei ole muita kissoja tai varauksella kotiin, jossa on kissakaveri.

*****

Perustiedot Tuhtosta:

Arvioitu syntymäaika: 1.6.2020

Leikattu kolli.

FIV+, FELV, FCV, FPV ja giardia NEG.

Yhdistelmärokote voimassa kesäkuuhun 2024, rabiesrokote niin ikään kesäkuuhun 2024. Mikrosiru, passi ja Traces-todistus.